Skyco, Çin İçin Altı Airbus H175 Helikopteri Satın Alacak

Skyco International, Guangdong hükümeti için altı H175 helikopteri alırken, Airbus ile bölgedeki havacılık hizmetlerini genişletme planı yapıyor.


Skyco, Çin İçin Altı Airbus H175 Helikopteri Satın Alacak

Çin merkezli Skyco International Financial Leasing, altı adet Airbus Helicopters H175 satın almak için bir sözleşme imzaladı. Guangdong İl Hükümeti, süper orta boy helikopterleri arama kurtarma, acil tıbbi hizmetler, afet yardımı ve kamu hizmeti görevleri için kullanacak.


Skyco Leasing ayrıca Airbus Helicopters ile Avrupa rotorlu hava aracı üreticisinin Guangdong Eyaleti ve Büyük Körfez Bölgesi'ndeki ayak izini genişletmek için birlikte çalışacak. Ortak çaba, destek ve hizmet faaliyetlerinin geliştirilmesini, Çin'de genel havacılığın tanıtılmasını ve alçak irtifa hava sahasının daha da açılmasını içeriyor.


Airbus Helicopters CEO'su Bruno Even, "Bu işbirliği, helikopter satın almanın çok ötesine geçiyor. Guangdong Eyaleti'nin Çin'in güney bölgesindeki helikopter pazarının gelişimine öncülük etme konusundaki inancının açık bir işareti" dedi.


H175, 2015 yılında hizmete girdi ve 144 knot maksimum seyir hızıyla 626 nm'ye kadar uçabiliyor. İki adet Pratt & Whitney PT6C-67E turboşaft motoruyla güçlendirilmiştir ve ticari taşıma için yapılandırıldığında 18 yolcu taşıyabilir. Hizmette olan 55 adet H175, 210.000'den fazla uçuş saati uçtu ve bunların büyük çoğunluğu (184.000 saat) enerji sektörü hizmetinde oldu.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar