Robinson R44'e Yeni Simetrik Dengeleyici

Robinson Helikopter, R44 modelleri için geliştirilen simetrik yatay dengeleyiciyi tanıttı, uçuş performansını artırıyor ve dönüşüm kitleri indirimli fiyatı


Robinson R44'e Yeni Simetrik Dengeleyici

Robinson Helikopter Şirketi, R44 helikopter modelleri için simetrik bir yatay dengeleyici sunuyor ve tasarımı tüm yeni R44 modellerinde standart hale getirdi. Daha önceki R44'ler için dönüşüm kitleri, 31 Aralık 2024'e kadar 3.600 $'lık indirimli bir fiyattan temin edilebilir. KI-285-2 dönüşüm kitinin normal liste fiyatı 7.050 $'dır.

Simetrik dengeleyici ilk olarak Eylül ayında türbinli R66 üzerinde sertifikalandırıldı ve Robinson Helikopter'e göre "yüksek hızlı uçuş sırasında gelişmiş kullanım özellikleri" sağlıyor. Kite, mevcut kuyruk konilerine monte edilebilen yeni bir dengeleyici dahildir; yeni üretilen R44'ler güncellenmiş bir kuyruk koni tasarımıyla gelecektir.


Yeni kuyruk düzeni konfigürasyonunu diğer ülkelerdeki düzenleyici otoritelerdeki doğrulamalar yoluyla sertifikalandırmak için çalışmalar devam ediyor. Doğrulandıktan sonra Robinson Helikopter, yeni R44'leri simetrik dengeleyici ile standart olarak teslim edecek.


Robinson Helikopter Başkanı Kurt Robinson, "Robinson, uçaklarımızı daha erişilebilir ve uçması daha kolay hale getiren mühendislik geliştirmelerine yatırım yapmaya devam ediyor" dedi. "Amacımız, pilotların görevlerini güvenle yerine getirebilmeleri için rakipsiz güvenlik ve güvenilirlik sunmaktır."

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar