Rolls-Royce ve PHI'dan Bakım Merkezi Ortaklığı

Rolls-Royce, PHI MRO Services'ı yetkili bakım merkezi olarak atayarak, helikopter motor bakımında küresel hizmet ağını giderek genişletiyor.


Rolls-Royce ve PHI'dan Bakım Merkezi Ortaklığı

Rolls-Royce ve PHI MRO Services, geçen hafta Heli-Expo 2024'te şirketlerin PHI MRO Services'ı yetkili bir bakım merkezi olarak atadığını duyurdu.

PHI MRO Services'ın Rolls-Royce ile uyumu, MRO sağlayıcısının dünya çapındaki operatörlere Rolls-Royce motorları için "benzersiz" hizmet ve bakım sağlamada bir adım ileri attığını gösteriyor. 22 iş istasyonu ve iki motor test hücresi içeren 6.500 metrekarelik bir motor tesisinde faaliyet gösteren PHI, giderek rekabetçi hale gelen MRO işinde 75 yılı aşkın deneyime sahiptir.


Rolls-Royce helikopter programı direktörü Scott Cunningham, "Rolls-Royce, PHI Aviation'ı küresel yetkili servis merkezleri ağımıza dahil etmekten gurur duyuyor" dedi. "Uzman becerileri, uzmanlıkları ve müşteri odaklı yaklaşımları, First ağımızı güçlendirecek ve operatörlere Rolls-Royce helikopter motorları üzerinde yerel hizmet ve destek için ek esneklik ve rekabet sağlayacaktır."


Louisiana, Lafayette'de bulunan PHI MRO Services'ın bakım ve onarım tesisi, DAR/DER yetkisiyle AS9110 ve FAA Part 145 Sertifikalı Onarım İstasyonu olarak nitelendiriliyor. Ayrıca diğer OEM'lerden servis merkezi sertifikası almıştır. Bu arada, dünya çapında konumlandırılmış bir kaynak ağı, PHI'ın müşteri operasyonlarını küresel olarak desteklemek için birden fazla uluslararası düzenleyicinin gereksinimlerini karşılamasını sağlar.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar