AJet 2024'te Bilet Satışlarına Başladı

AnadoluJet'in yeni markası AJet, resmi internet sitesi üzerinden bilet satışlarına başladı. genişleyen uçuş ağıyla yolcularını ağırlamaya hazır.


AJet 2024'te Bilet Satışlarına Başladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) düşük maliyetli havayolu markası AnadoluJet, "AJet" adıyla yeniden markalaşarak gökyüzünde yeni bir çağ başlatıyor. "Uçmayan kalmasın" hedefiyle yola çıkan AJet, 16 yılda 150 milyondan fazla yolcuyu sevdiklerine kavuşturmuştur.


31 Mart 2023'te resmi internet sitesi ajet.com üzerinden bilet satışlarına başlayan AJet, hava yolu deneyimini daha modern, konforlu ve erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor. Bu yılın yaz döneminde filosunda bulunan 95 uçakla iç hatlarda 41, dış hatlarda 52 olmak üzere toplam 93 noktaya sefer düzenleyecek.


Küresel ölçekte büyümeyi hedefleyen AJet, 10 yıl içinde 200 uçaklık bir filo ile 44 ülkeye uçmayı planlıyor. Bu hedef doğrultusunda küresel standartlarda düşük maliyetli bir havayolu olacak ve pazardaki rekabetçi konumunu daha da güçlendirecektir.


AJet'in Genel Müdürü Fatih Tekke, yeniden markalaşma süreci hakkında şunları söyledi: "AJet ile yolcularımıza daha modern, konforlu ve erişilebilir bir hava yolu deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yeni markamız, düşük maliyetli havayolu sektöründe öncü olma hedefimizi yansıtıyor. Küresel ölçekte büyüme planlarımızla Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki yolculara hizmet vermeyi dört gözle bekliyoruz."


AJet, uygun fiyatlı uçuş seçenekleri, modern uçakları ve güler yüzlü personeliyle hava yolculuğunu herkes için erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Havayolu, yolcularına keyifli ve konforlu bir uçuş deneyimi sunmak için sürekli olarak hizmetlerini geliştirmektedir.


AJet'in yeniden markalaşması, Türk havacılık sektöründe önemli bir kilometre taşıdır. Havayolu, düşük maliyetli havayolu pazarında lider bir oyuncu olma hedefiyle yola çıkıyor ve gelecekte Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki yolculara hizmet vermeyi dört gözle bekliyor.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar