GE'nin Yeni Bakım & Onarım Merkezi Avustralya'da Açıldı

ABD'de ilk jet motorunu üreten firma olan General Electric (GE) Aviation, Avustralya'daki yeni bakım ve onarım tesislerini 6 Eylül tarihinde açtı.


GE'nin Yeni Bakım & Onarım Merkezi Avustralya'da Açıldı

Dünya'nın en büyük uçak motoru üreticileriden olan General Electric (GE) Aviation, Asya & Pasifik bölgelerine hizmet verecek yeni bakım ve onarım tesislerini Avustralya'daki Brisbane şehrinde 6 Eylül Salı günü açtı. Brisbane Havalimanı yakınlarında inşa edilen ve 8 milyon dolara mal olduğu belirtilen tesiste 80 kişi istihdam edilecek. 

Geleneksel olarak ABD ile hem siyasi hem de ekonomik düzeyde stratejik ilişkileri güçlü olan Avustralya, Amerikalı havacılık firmalarının da Asya & Pasifik bölgesindeki yatırımları için önemli bir üs olma özelliğini taşıyor. Brisbane şehri ve havalimanı ise bu yatırımdan en önemli payı alan şehirlerden. ABD'li havacılık devi Boeing de geçtiğimiz Haziran ayında yine Brisbane havalimanı yakınlarında bölgedeki en büyük uçak yedek parçası ve kimyasal madde dağıtım tesisini açmıştı. Bakınız: Boeing'den Avustralya'ya Büyük Havacılık Yatırımı


Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

Kaynak: GE Aviation


İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar