Boeing’den Avustralya’ya Büyük Havacılık Yatırımı

Asya Pasifik bölgesindeki en büyük fiziki yatırımlarından birini faaliyete geçiren Boeing, Avustralya’nın Brisbane şehrindeki yeni dağıtım merkezini açtı.


Boeing’den Avustralya’ya Büyük Havacılık Yatırımı

Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini atlatma yolunda hızla ilerleyen havacılık sektöründe, yeni yatırımlar da hız kesmiyor. Yeniden büyüyen bir çizgi yakalayan sektörün Asya Pasifik bölgesindeki ihtiyaçlarına cevap verebilmek için harekete geçen ABD’li havacılık devi Boeing,  Avustralya’nın Brisbane şehrindeki yeni dağıtım merkezini 29 Haziran tarihinde açtı.    

Boeing'in Brisbane'deki Yeni Dağıtım Tesisinin Özellikleri

Brisbane havalimanının hemen yanındaki Murarrie’de inşa edilen merkez, Boeing’in Asya Pasifik bölgesindeki en büyük uçak yedek parçası ve kimyasal madde dağıtım tesisi olma özelliğine sahip. Firma tarafından yapılan basın açıklamasına göre yeni açılan bu merkez, Boeing’in yine Brisbane’de bulunan 2 dağıtım tesisinin kapasitesinin toplamının 3 katı büyüklükte. Yeni açılan tesis sayesinde Boeing, daha önceki kapasitesinin 2 katı kadar uçak yedek parçasını depolayabilme kabiliyetini kazanmanın yanı sıra her gün Brisbane havalimanından 15 kat daha fazla kargo yükünü teslim alabilecek. 

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

Kaynak: Boeing Avustralya


İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar