Türk Hava Yolları, Melbourne Uçuşlarıyla Büyüyor

Türk Hava Yolları'nın Melbourne'a yeni uçuşları İngiltere ile Avustralya arasında köprü kuruyor. İstanbul aktarmalı bu yolculuk, rahatlık ve global erişim


Türk Hava Yolları, Melbourne Uçuşlarıyla Büyüyor

Türk Hava Yolları, dünyada en fazla ülkeye uçuş düzenleyen havayolu şirketi olma özelliğini bir kez daha göstererek ağını Avustralya'nın Melbourne şehrine kadar genişletti ve bu hareketli şehri Birleşik Krallık'a daha da yakınlaştırdı. Bu yeni ekleme, Türk Hava Yolları'nın Melbourne'a uçan tek Avrupa havayolu şirketi olmasını sağladı ve İstanbul'dan 346. destinasyon olarak Avustralya'yı, 130. ülke ve altıncı kıta olarak Türk Hava Yolları'nın geniş uçuş ağına dahil etti.

2024 yılı 15 Mart'ta başlayacak olan Melbourne uçuşları ilk etapta Singapur üzerinden aktarmalı olarak gerçekleştirilecek. Ancak, Türk Hava Yolları uzun menzilli filosunun genişlemesi ile birlikte uzun vadeli stratejisi kapsamında doğrudan uçuşları da hedefliyor. Bu gelişme, havayolunun küresel erişimini artırma stratejisinin bir parçası olup, dünyanın farklı bölgelerini birbirine bağlama taahhüdünü göstermektedir.

Lojistik açıdan, Birleşik Krallık'taki yolcular Birmingham, Manchester, Edinburgh, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Luton ve Stansted gibi çeşitli İngiliz havaalanlarından Melbourne'a uçma konforuna sahip olacaklar. Yolculuk, modern tesisleri, sorunsuz aktarma deneyimi ve bol miktarda yeme-içme ve alışveriş seçenekleri ile bilinen iGA İstanbul Havalimanı'nda bir aktarma içermektedir.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu kilometre taşına olan heyecanını dile getirdi. Havayolunun benzersiz küresel değerine ve dünyadaki en fazla ülkeyi bağlayan havayolu olma taahhüdüne vurgu yaptı. Melbourne'a yapılan bu uçuş ağının eklenmesi, Türk ve Avustralya halklarını birbirine yakınlaştırmakla kalmayıp, iki ülke arasında turizm, ticaret ve iş fırsatlarını artırmayı hedeflemektedir.

Havacılık endüstrisinde bir lider olan Türk Hava Yolları, ödüllü hizmet kalitesi ve geniş uçuş ağı ile tanınmaktadır. Havayolunun sürekli genişlemeye ve hizmet tekliflerini geliştirmeye yönelik taahhüdü, kıtaları ve kültürleri birleştirme vizyonu ile uyumlu olup, küresel havacılık gücü olarak konumunu pekiştirmektedir.

Özetle, Türk Hava Yolları'nın Melbourne'a uçuş başlatması, uluslararası havacılıkta önemli bir gelişme olup, Birleşik Krallık, Türkiye ve Avustralya arasında daha fazla bağlantı ve seyahat fırsatları sağlamaktadır. Bu stratejik genişleme, havayolunun küresel ağını geliştirme ve dünya çapındaki seyahatçilerin değişen ihtiyaçlarına cevap verme çabalarını vurgulamaktadır.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar