THY'nin Yeni Rotası: İstanbul'dan Melbourne'a Direkt Uçuşlar

Türk Hava Yolları, 1 Mart 2024'te başlayacak İstanbul-Melbourne direkt uçuşlarıyla Avustralya'ya kapılarını açıyor. Haftada 3 sefer ile rotalar artıyor


THY'nin Yeni Rotası: İstanbul'dan Melbourne'a Direkt Uçuşlar

Türk Hava Yolları, 6 kıtada 130 ülkeye ve 346 destinasyona uçan bayrak taşıyıcı havayolu olarak biliniyor. Şimdi ise Avustralya kıtasında yeni bir adım atarak Melbourne şehrine uçmaya başlıyor.
1 Mart 2024 tarihinden itibaren haftada 3 sefer düzenleyerek Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı-Singapur Changi Havalimanı-Melbourne Havalimanı rotasında uçuş gerçekleştirecek. Bu yeni rota ile Türk Hava Yolları, Melbourne'e binlerce ziyaretçi taşıyarak İstanbul-Melbourne arasındaki turizm ve ticaret hacminin artmasına katkı sağlayacak.
Bununla birlikte, Singapur aktarmalı seferlerle Türk Hava Yolları, Melbourne Havalimanı'na uçan tek Avrupalı havayolu olma unvanını da kazanacak. Bu, Türk Hava Yolları'nın küresel ağını genişletmek için attığı bir adım olarak öne çıkıyor.Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu yeni hattın açılışıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün, bizim için büyük bir gün. Avustralya'ya ulaşma hedefimizi gerçekleştiriyoruz ve İstanbul'u dünyanın 6. kıtası olan Avustralya ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Melbourne uçuşları, sadece Asya-Pasifik bölgesindeki varlığımızı güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda dünya insanlarını ve kültürlerini birbirine bağlama konusundaki kararlılığımızı da gösteriyor. Avustralya, doğal güzellikleri ve misafirperver insanlarıyla kanatlarımız altındaki 130. ülke ve 6. kıta olacak. Misafirlerimize kıtalararası seyahat imkanı sunarken, hizmet kalitemizi de her geçen gün geliştirmek için çalışıyoruz."
Melbourne, Avustralya'nın Victoria eyaletinin başkenti ve en kalabalık şehri olarak biliniyor. Kültürel zenginlikleri ve düzenlediği spor etkinlikleriyle turistlerin ilgisini çeken bu şehir, Türk Hava Yolları'nın yeni rotasıyla daha da erişilebilir hale gelecek.
Türk Hava Yolları'nın Melbourne'e uçan fiyatlarının 1199 USD'den başladığını belirtmek önemli. 19 Ocak-15 Nisan 2024 tarihleri arasında satın alınacak biletlerle 1 Mart-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, yolcular İstanbul'dan Melbourne'e 1199 USD'den, Melbourne'den İstanbul'a ise 999 USD'den seyahat edebilecekler.
Unutmayın, fiyatlar Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesinde belirtilen ücretlerdir ve bilet satış ofisleri ile acentelerde değişiklik gösterebilir. 

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar