THY, Melbourne Victory ile Büyük Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Türk Hava Yolları, Melbourne Victory futbol kulübü ile üç yıllık sponsorluk anlaşması yaparak, spor sponsorluklarını Avustralya'ya genişletti


THY, Melbourne Victory ile Büyük Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Türk Hava Yolları (THY), Avustralya'nın önde gelen futbol kulübü Melbourne Victory ile yaptığı anlaşmayla spor sponsorluklarını genişletti. 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olacak üç yıllık anlaşma kapsamında THY, kulübün Isuzu UTE A-League Men ve Liberty A-League Women takımlarının yanı sıra tüm akademi takımlarının ana sponsoru olacak.

Bu ortaklık, THY'ye çeşitli avantajlar sağlayacak. Bunlar arasında tüm takım formalarında öne çıkan marka görünürlüğü, çeşitli stadyum içi aktivasyonlar, stadyum içi tabelalar ve dijital platformlarda görünürlük yer alıyor.

THY Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Melbourne Victory ile bu yolculuğa çıkmaktan mutluluk duyuyoruz. Futbolseverler ve seyahat tutkunları için unutulmaz deneyimler yaratmak ve birçok farklı branşta spor kulübünü desteklemek, başarı tutkusu ve mükemmellik değerlerimizi paylaştığımız için bizim için bir gelenek haline geldi."

Melbourne Victory Kulüp Başkanı Caroline Carnegie ise iş birliği hakkında şunları söyledi: "Mart 2024'ten itibaren uçuş ağını Melbourne'a genişletecek olan Türk Hava Yolları'nı ana sponsor olarak görmekten heyecan duyuyoruz. Havacılık sektöründe küresel bir güç olan Türk Hava Yolları, hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik konusundaki sayısız ödülüyle gurur duyuyoruz."

Türk Hava Yolları'nın Melbourne Victory ile yaptığı bu sponsorluk anlaşması, şirketin spora verdiği desteğin bir göstergesidir. THY, dünya çapında çeşitli spor etkinliklerine ve takımlarına sponsor olarak sporun gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar