THY En İyi 10 Uluslararası Havayolu Arasında

New York (ABD) merkezli Travel + Leisure dergisinin okuyucuları arasında düzenlediği oylamada, dünyada en çok ülkeye uçan En İyi 10 Uluslararası Havayolu kategorisinde Türk Hava Yolları (THY) ödül kazandı.


THY En İyi 10 Uluslararası Havayolu Arasında

New York (ABD) merkezli Travel + Leisure dergisinin okuyucuları arasında düzenlediği oylamada, dünyada en çok ülkeye uçan "En İyi 10 Uluslararası Havayolu” kategorisinde Türk Hava Yolları (THY) ödül kazandı. Travel + Leisure okuyucuları, bu yıl 26'ncısı düzenlenen ve "Dünyanın En İyileri" olarak adlandırılan ödül programı ile; dünyanın en gözde havayollarını, havalimanlarını, otelleri, tur operatörlerini ve şehirlerini oylarıyla seçiyorlar.

THY'nin kazandığı ödül sonrası Anadolu Ajansı'na konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı: "Travel + Leisure dergisinin yıllık okuyucu anketinde en iyiler arasında yer almak son derece sevindirici. Dünyaca ünlü Türk misafirperverliğimizi, birinci seviye hizmetlerimizi ve geniş uçuş ağımızı misafirlerimize ve Travel + Leisure okuyucularına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk Hava Yolları uçuşlarının ardından yolcular, Travel + Leisure’ın Avrupa’nın bir numaralı şehri sınıflandırmasını hak eden İstanbul’un manzaralarının ve seslerinin keyfini çıkarabilir, Ege sahilinin güzelliğini ise Bodrum’u ziyaret ederek deneyimleyebilir." dedi.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

Kaynak: Anadolu Ajansı


İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar