Emirates'ten Ramazan Ayına Özel İkramlar ve Eğlenceler

Ramazan boyunca oruç tutan yolcularına özel yemek kutuları, dini içerikler ve geleneksel yemekler sunarak kutsal ayı özel kılan uçuş deneyimleri sağlaya


Emirates'ten Ramazan Ayına Özel İkramlar ve Eğlenceler

Emirates havayolu, kutsal Ramazan ayını kutlamak için bir dizi özel hizmet ve ikram sunuyor. Ramazan boyunca uçakta oruç tutan yolculara binlerce yemek kutusu dağıtılacak. Ayrıca, uçak içi eğlence sisteminde dini içerikler ve popüler TV şovları gösterilecek. Emirates dinlenme salonlarında da Ramazan ikramları bulunacak. Geleneksel Arap tatlıları, hurmalar ve kahve yolculara sunulacak. First ve Business Class yolcu salonlarında ise sıcak ve soğuk Arap mezeleri, mercimek çorbası, tahinli Arap karışık ızgara ana yemekleri, tavuk kabsa ve tatlılar gibi özel yemekler ikram edilecek. Ayrıca, dinlenme salonlarında özel mescitler ve abdest alma olanakları da bulunacak.


Emirates, iftar vaktinde belirli biniş kapılarında oruç tutan yolculara ücretsiz iftar kutuları dağıtacak. Bu kutularda su, laban, muz ve hurma gibi orucun açılmasına yardımcı olacak yiyecekler bulunacak. Ayrıca, uçuş sırasında konumun gün doğumu ve gün batımı saatlerine göre imsak ve iftar zamanlarını doğru hesaplamak için özel bir araç kullanılıyor. Güneş battığında kaptan tarafından iftar saati resmi olarak duyurulacak.

Ramazan ayı boyunca belirli destinasyonlarda oruç tutan yolculara besin açısından dengeli Ramazan yemek kutuları sunulacak. Bu kutularda ıspanaklı humus, baba ghannuşlu tabbouleh, Fas veya zaatar tavuğu sandviçleri, çeşitli tatlı ikramlar ve geleneksel hurma gibi yiyecekler bulunacak.


Emirates'in uçak içi eğlence sistemi olan Emirates ice, Ramazan ayı boyunca özel dini içerikler ve popüler Türk dizileri gibi programlar sunacak. Kur'an-ı Kerim de bu süre zarfında yolcuların erişimine açık olacak.

Emirates ayrıca, Dubai'deki kabin ve yer ekiplerine Ramazan farkındalık eğitimi vererek, Kutsal Ay'ın önemini ve Müslümanların uyguladığı belirli uygulamaları anlamalarını sağlıyor.

Bu özel hizmetler ve ikramlar, Emirates'in müşterilerine Ramazan ayını kutlamak ve onlara rahat ve huzurlu bir seyahat deneyimi sunmak için yaptığı çabalardan sadece birkaçıdır. Emirates, yolcularının ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşmaya devam etmektedir.


Key takeaway: Emirates havayolu, Ramazan ayı boyunca uçakta oruç tutan yolculara özel hizmetler sunuyor. Bu hizmetler arasında yemek kutuları, uçak içi eğlence sisteminde dini içerikler, dinlenme salonlarında Ramazan ikramları ve özel eğitimler yer alıyor. Bu çabalar, Emirates'in müşterilerine rahat ve huzurlu bir seyahat deneyimi sunma amacını yansıtıyor.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar