Emirates 2024 Türkiye'de Kabin Memuru Alımı

Emirates, Şubat 2024'te Antalya, İzmir ve Bursa'da düzenleyeceği değerlendirme günleriyle Türkiye'den kabin ekibi arıyor. Havacılık kariyerinize uçuşa geçin!


Emirates 2024 Türkiye'de Kabin Memuru Alımı

Emirates, Türkiye'deki Kabin Memuru Arayışını Sürdürüyor


Emirates, uluslararası kabin ekibine katılacak hevesli bireyler arayışını sürdürüyor. Dubai merkezli havayolu, yolcular için olağanüstü ağırlama hizmetleri sunacak ve unutulmaz anlar yaratmaya istekli adayları bulmak amacıyla Türkiye genelinde Şubat 2024'te bir dizi değerlendirme günü düzenliyor. İşe alım etkinlikleri, 10 Şubat 2024'te Antalya'daki Akra Hotels'de, 21 Şubat 2024'te İzmir'deki Mövenpick Hotel'de ve 26 Şubat 2024'te Bursa'daki Hilton Bursa Convention Center and Spa'da gerçekleşecek.

Emirates, güvenliği en büyük önceliklerinden biri olarak belirleyerek, adaylardan kendilerine güvenen, liderlik edebilen ve uçak içi hizmetler ile güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetimini üstlenebilecek yetenekler bekliyor. Emirates kabin ekibine katılan herkese, havayolunun Dubai'deki son teknoloji ile donatılmış havacılık akademisinde birinci sınıf eğitim sunulacak.

Kusursuz bir kariyer başlangıcı yapmayı planlayan adayların, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Adayların, tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı olmaları gerektiği vurgulanıyor.





Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar