British Airways ve Qatar Airways Ortaklığının Kapsamı Genişliyor

Dünyanın en prestijli havayolları şirketlerinden olan British Airways ve Qatar Airways, mevcut ortaklıklarını geliştirme yolunda yeni adımlar atıyor.


British Airways ve Qatar Airways Ortaklığının Kapsamı Genişliyor

British Airways tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, İki havayolu şirketi mevcut ortak ağlarına 42 yeni ülke ekleyerek yolcularına; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Okyanusya’ya uçma olanağı sağlayacak. Buna ek olarak yolcular, her iki havayolunun sadakat programlarına katılma, ortak para birimleri olan Avios'u kazanma ve harcama konusunda daha fazla özgürlüğe sahip olacak. Doha Hamad ile Londa Heathrow Havalimanı üzerinden tek bilet ile halihazırda hizmet verilen 60 uçuş noktasından 185 uçuş noktasına kadar bağlantılı yolculuk da sağlanabilecek. Ayrıca yeni oluşan bağlantı seçenekleriyle, yolcular için daha fazla sefer saati ve fiyat alternatiflerine erişebilmelerinin yanı sıra, Londra ve Doha üzerinden doğrudan ve bağlantılı olan uçuşlarda daha fazla seçenekten yararlanacak.

Bu anlaşmanın, Qatar Airways ve British Airways’in küresel uçuş ağlarını genişletmek amacıyla daha önce atılan adım olan “Birlikte Daha İleriye” projesinin son ayağı olduğu belirtiliyor.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

Kaynak: British Airways


İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar