Sivrihisar Hava Gösterileri 2022 için Geri Sayım Başladı

Gökyüzünü renklendirecek 'Sivrihisar Hava Gösterileri 2022' hazırlıklar tamamlandı ve geri sayım artık başladı.


Sivrihisar Hava Gösterileri 2022  için Geri Sayım Başladı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yarın başlayacak olan ‘Sivrihisar Hava Gösterileri 2022’ için son hazırlıklar tamamlanıp artık geri sayıma başlandı.

Sivrihisar Havacılık Merkezi, ilki 2014 yılında Sivrisihar’ın Yeşilköy mahallesinde bulunan Necati Artan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve halka açık olan hava gösterisinin bu yıl 17-18 Eylül'de 7’ncisini düzenleyecek. 2 gün sürecek etkinlikte gösteri yapacak ekipler ise şöyle; Türk Hava Kuvvetleri akrobasi ekibi SOLOTÜRK, TUSAŞ’ın geliştirdiği HÜRKUŞ ve ‘Deli Anlılar’ paraşüt ekibi ile Türk Hava Kurumu.

Ayrıca, M.S.Ö Hava ve Uzay Müzesi envanterinde bulunan tarihi hava taşıtları da etkinlikte yer alacak. İsviçreli akrobat Danielle Del Buono, partneri Emiliano Del Buono kontrolündeki Boeing Stearman tipi tarihi uçağın kanadında yürüyerek bu anlara şahitlik edecek havacılık gönüllülerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Yaklaşık 20 yıldır birlikte uçan ’The Acrobats’ ekibi Pitts S2S ve Extra 260 uçakları ile akrobasi ve hava yarışı pilotu Daniel Genevey Extra 330 SC tipi uçağıyla gökyüzünde görsel şölene eşlik edecek. Türkiye’nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şenel ise ACT Hava Yolları sponsorluğunda organizasyonda yerini alacak.

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

Kaynak: Anadolu Ajansı


İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar

Yamaç Paraşütü Tehlikeli Midir?
  • SPORTİF HAVACILIK
  • 8 ay önce
Yamaç Paraşütü Tehlikeli Midir?