Sportif Havacılık Tutkunları için Spor Platformu

Spor merkezlerini ve hizmetlerini bir platform altında toplayan SporAra'da havacılık sporları kategorisi de olacak.


Sportif Havacılık Tutkunları için Spor Platformu

Yamaç paraşütü, delta kanat ya da wingsuit. Bugün bunlardan herhangi birini yapmaya karar verseniz karşınıza çıkan bilgiler odağında kaybolur durursunuz. Nereden nasıl başlayacağınızı ertesi gün veya hafta müsait bir sportif havacılık merkezinin bulunup bulunmadığını ya da wingsuit deneyimlemenin ücretinin ne kadar olduğunu öğrenmeniz bir kaç saatinizi hatta bir kaç gününüzü alır. İşte tam da bu noktada havacılık tutkunlarına büyük bir müjdemiz var! 

Spor merkezlerini ve merkezlerin verdiği hizmetleri tek bir platform altında toplayan girişim Sporara, kategorilerine havacılık sporlarını da ekliyor. Başarılı Kadın Girişimci Elif Haskırış önderliğinde oluşturulan platformun yakın zamanda yayına alınması beklenirken hava sporlarının dahil edilmesi havacılık tutkunlarına bir müjde niteliğinde. Çünkü bir çok havacılık meraklısı hangi hava sporuna nereden ve nasıl başlayacağını, merkezlerin müsaitlik durumlarını bilemiyor. Platformun yayınlanmasıyla birlikte hava sporları adına bu sorun rafa kalkacak gibi görünüyor çünkü Sporara, sportif havacılık eğitimleri ve deneyim programlarını kredi kartı ile 7/24 satın alabileceğini bir platform olarak göze çarpıyor.

Bu gelişme aslında havacılık spor kulüpleri ve merkezleri adına da büyük bir haber niteliğinde. Platform, sezonluk yoğunluk yaşayan ve sezon sonrasında müşteri edinmede büyük sorunlar yaşayan havacılık kulüplerinin de imdadına yetişiyor. Sportif havacılık merkezleri bu sayede yılın 12 ayı satış yapabilir hale gelirken varlıklarını sürdürebilecekler.

Havacılık sporlarının platforma son aşamada dahil edilmesiyle birlikte platformun yayınlanmasında geçikme beklense de bu kararın alınmasında platformun danışmanı Doğukan Aktürk'ün etkisinin olduğu söyleniyor. Bilindiği üzere platformun danışmanı Doğukan Aktürk global havacılık eğitim devi Airways Aviaton'ın Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapıyor ve platformun yayınlanmasından sonra daha da etkin rol alacağı konuşuluyor. 
Sporara'nın bir diğer danışmanı ise girişimcilik ekosisteminin çok yakınen tanıdığı Hatice Tuğsavul.

 Yatırımcıların da ilgisini çeken bu proje Beşiktaş'ta bulunan ve bir çok ödüle sahip BTM yani Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde bulunuyor. 

Wings Academy Amerika Pilotluk Eğitimi

Kaynak: sporara.com


İlk Yorumu Yapan Sen Ol

Habere Yorum Yap

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz. * *

Benzer Habeler & Yazılar

Yamaç Paraşütü Tehlikeli Midir?
  • SPORTİF HAVACILIK
  • 8 ay önce
Yamaç Paraşütü Tehlikeli Midir?